شاورمة على الطريقة التركيه
المقادير:
• كيلو شرائح فيليه كندوز.
• 2 معلقة بهارات.
• ملح / فلفل.
• نص كوب خل.
• شرائح من اللية الضاني "علشان تديها طعم".
• بصل مقطع مكعبات.
الطريقة:
• هنحط شرائح اللحمة في حلة "بايريكس" ونتبلها بالملح والفلفل والبهارات ونحط عليهم البصل.
• نحط عليها شرائح اللية علشان تعطي رائحة وطعم حلو وبعد كده هندخلها الفرن.
• بعد ما تخرج من الفرن نشيل اللية من عليها.
• نجيب طاسة ونحط فيها زيت ونحط عليها الشاورمة اللي خرجت من الفرن ونقلبهم مع بعض...وبعد كده نجيب عيش شامي كبير وندهنه سلطة طحينة ونحشيه بالشاورمة ونقفل رغيف العيش كويس.
• نجيب طاسة وندهنها زبدة ونحطها على النار ونحط الرغيف في الطاسة لغاية ظهره ما يحمر وبعد كده نقلبه على وشه علشان هو كمان يحمر.
• نجيب طبق التقديم ونقطع الرغيف نصفين ونزينه بالبقدونس والطماطم.
ده الشكل النهائي لطبق "الشاورمة على الطريقة التركية" وبالهنا والشفا...
- فراسبيتوعضو محترف
- رقم العضوية : 3079
الجنس : عدد المساهمات : 7200 نقاط التميز : 10794 تقييم العضو : 40 التسجيل : 28/01/2010 الإقامة : الجزائر
تمت المشاركة الخميس مارس 25, 2010 6:18 pm
- rymعضو مميز
- رقم العضوية : 2913
الجنس : عدد المساهمات : 1686 نقاط التميز : 1898 تقييم العضو : 11 التسجيل : 23/01/2010 العمر : 36
تمت المشاركة السبت مارس 27, 2010 7:44 pm
شكرا على الموضوع
- ملاك الروحعضو محترف
- الجنس : عدد المساهمات : 18389 نقاط التميز : 21364 تقييم العضو : 159 التسجيل : 04/12/2009
تمت المشاركة السبت مارس 27, 2010 9:07 pm
مشكور اخي فراسبيتو والله غير شهتني
- فراسبيتوعضو محترف
- رقم العضوية : 3079
الجنس : عدد المساهمات : 7200 نقاط التميز : 10794 تقييم العضو : 40 التسجيل : 28/01/2010 الإقامة : الجزائر
تمت المشاركة الإثنين مارس 29, 2010 5:12 pm
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى